NOVINKY U NAŠICH MODELŮ - Blog - kolobezky-kickbike.cz
 

Blog | NOVINKY U NAŠICH MODELŮ | 18.12.2019

Není toho příliš. Některé změny si pochvalujeme a u některých si nejsme jisti, zda se jedná o slevou cestu ve vývoji koloběžek. Ale vše ukáže čas.

SAFARI

Letošní úplná novinka doznala spíše kosmetických změn. Tou nejviditelnější je barva - kickbikový leštěný hliník je nejpraktičtější barvou a nabízíme v jejím provedení i cestovní SAFARI. Zajímavostí je šířka řídítek, která narostla o cca 2cm a řídítka tak jsou příjemnější pro pohodlnou jízdu.

FAT MAX

Tento diktátor mezi koloběžkami, který se rád postaví kdejaké překážce, je nově osazen do plášťů KENDA GIGAS o šíři 4", širšími řídítky pro krosovou jízdu a kratším představcem. Kratší představec výrazně mění obratnost tohoto kolosu a jezdec si s ním tak užije více zábavy.

CROSS FIX 27,5"

Cross FIX je poměrně nový model ( uveden na trh v roce 2018 ) a naši vývojáři sledující progres cyklististiky zkusili osadit tento oblíbený model předním kolem o velikosti 27,5". Zvyšuje tak průchodnost terénem a zvyšuje rychlost. Zda je tato cesta zajímavou i u koloběžek ukáže čas, jedná se ale o zajímavou alternativu pro musherky a mushery, kterým se průchodnost terénem hodí a mají jiný pohon než své vlastní nohy.