KICKBIKE NA VÝSTAVÁCH A VELETRZÍCH - Blog - kolobezky-kickbike.cz
 

Blog | KICKBIKE NA VÝSTAVÁCH A VELETRZÍCH | 16.04.2019

FOR BIKES

Největší veletrh cyklistiky a koloběžek ve střední Evropě se tradičně koná na přelomu března a dubna v areálu PVA v Praze - Letňanech. Návštěvníci jsou po zimním spátku nažhavení, plni dotazů a chuti si zkoušet a kupovat. Náš tým po roční pauze stanoval na venlkovní ploše, která je ideální i k otestování nabízených strojích, takže Vás nikdo neutáhne na vařené nudli a sami na sobě cítíte, co a kdo nabízí za produkty. S denním předstihem jsme s radostí odtajnili výroční novinku - model SAFARI. Nikdo v Evropě tento model do pátku ani pořádně neviděl a díky našemu rychlému holandskému poslovi, který přes noc přijel na výstaviště, jsme ji tak mohli v sobotu uvést do provozu.

Krom této novinky jsme na stánku uvítali i Láďu Bartůňka z Koloběžek Brandýs, který lidem radil, jak svůj stroj nejlépe vytunit v poměru cena/výkon a hlavně rozumně a esteticky.

MEGATEST

Pravidelná dubnová akce pořádaná velkým internetovým eshopem SPORTOBCHOD, při které máte šanci otestovat koloběžky a inliny různých výrobců na jednom místě (na několika metrech čtverečních) s velkou testovací dráhou. I zde jsme působili hodně jako mentoři, jak správně jezdit na koloběžce a zájemci mohli otestovat celou naši modelovou řadu.

 
Slavnostní odhalení nového modelu - KICKBIKE SAFARI na FOR BIKES v Praze A je venku :-) Detail na výroční samolepku Náš stánek na Megatestu v Brně na Výstavišti Pan Jaroslav předává své zkušenosti z více než 20ti-leté koloběžkářské kariéry