TEAM TRISTEP NA HANDY CYKLO MARATONU 2019 - Blog - kolobezky-kickbike.cz
 

Blog | TEAM TRISTEP NA HANDY CYKLO MARATONU 2019 | 30.07.2019

Tento závod není unikátní pouze svou délkou ale i tím, že součástí party cyklistů musí být minimálně jeden člověk s jakýmkoliv druhem postižení ( držitel karty ZTP, ZTP/P ). Od prvopočátku je smyslem projektu ukázat, že lidé s postižením a lidé bez postižení mohou fungovat jako jeden tým. V každém osmičlenném, čtyřčlenném nebo dvoučlenném týmu musí cyklista ujet minimálně 100km.

Každý  tým musí mít také svého patrona, pro kterého jede. Měl by to být člověk po úraze nebo nemoci, který potřebuje pomoci a povzbudit.

Team TRISTEP založil v loňském roce Zdeněk Hercik, nynější předseda ČSK, kdy se svým osmičlenným týmem koloběžkářů podporoval Monču a svým úsilím tak pomohl k zisku handytrenažéru. Letos se Zdeněk rozhodl "pouze" po tým dvoučlenný, kdy jeho samotného, opět na koloběžce, doplní druhý Zdeně, Zvolský, na handbiku. Jako svou patronku si vybrali Terezku, které by rádi vyjeli opět handytrenažér, aby se zbavila své lehké nadváhy a aby tato akční dívka měla další možnost vyžití.

Jsme rádi, že Zdeněk si vybral k tomuto bohulibému účelu koloběžku KICKBIKE RACE MAX 28 a věříme, že i Vy podpoříte Terezku koupí jejího obrázku či samolepky TRIPSTEPu.

A pokud nemáte program na tuto sobotu 3.8., neváhejte a přijďte kolem 15h na pražskou Kampu, kde celá tato akce slavnostně končí a budete se moci setkat se všemi účastníky.

Více informací o Metrostav Handy Cyklo Maratonu najdete na www.cestazasnem.cz a kluky můžete živě sledovat na jejich facebooku a na trackeru ZDE.

 
Zdeněk Hercik, předseda ČSK a otec zakladatel týmu TRISTEP Zdeněk Zvolský - druhý z tandemu TRISTEPu na letošním maratonu I během pauzy se musí sledovat, zda nejede tým špatně Ano, někdy se jede špatně a je třeba se nejkratší cestou vrátit na cestu správnou :-) Koupí těchto krásných obrazků či vlastnoručně podepsaných samolepek podpoříte Terezku