Nová kolekce oblečení Kickbike na koloběžku, do divadla i cirkusu - Blog - kolobezky-kickbike.cz
 

Blog | Nová kolekce oblečení Kickbike na koloběžku, do divadla i cirkusu | 24.11.2022

Vážení přátelé,

Po pár letech se vracíme s novými dresy pro příznivce značky nejvíc nejlepších koloběžek kontinentu, světa, ba i vesmíru.

Koloběžková kolekce KICKBIKE vznikla ve spolupráci s našimi přáteli z Atexu, který obléká koloběžkáře již od roku 2004. To je tedy snad déle než nároďák v biatlonu. Ruku v ruce jsme s Atexem zažili ty největší úspěchy, vyhráli majstršafty, projeli Tour de France, Paříž-Roubaix a Giro a spolu zřejmě i zemřeme.

Pro dres jsme zvolili ultramoderní závoďácký střih, který zvýrazní ladné tvary vašich krásných postav. K dispozici jak v pánském, tak i v dámském střihu.

Kalhoty jsou všemi možnými expedicemi osvědčená elastická klasika a to samé platí rovněž o návlecích na ruce, které se mohou hodit v chladnějším počasí.

Vše lze zakoupit rovněž trochu levněji jako ultrakomplet.

Zbrusu novou kolekci, která bude, jak je naším zvykem, představena rovněž na módních přehlídkách v italském Miláně, lze samozřejmě doplnit některou ze slušivých cyklistických čepiček z minulých kolekcí, případně také zimním kulichem, neboť hlavu je nutné mít v teple za každých okolností.

A k dresu se bude hodit také nová kolekce bidonů.

Konec konců se domníváme, že kolekce je tak nádherná, že je skoro škoda ji nosit na koloběžku. Hodit se bude také na slavnostní příležitosti, do divadla, cirkusu, nebo k vánoční tabuli.

Buďte svorni a ať slouží…