MRZNE? TAK SE HÝBEJ. NA KOLOBĚŽCE A S NÁMI!! - Blog - kolobezky-kickbike.cz
 

Blog | MRZNE? TAK SE HÝBEJ. NA KOLOBĚŽCE A S NÁMI!! | 02.03.2018

Chvilku jsme se zamýšleli, zda podnikneme další trénink s behejsepsem.cz, neboť konec února bývá pekelně ledový. Ale neváhali jsme a před začátkem musherské sezony jsme prostě na trénink vyrazit museli! Naložili jsme dvě auta až po střechu koloběžkami a přijeli do Klánovického lesa. Vše seřídili a sestavili. Vedle mě a pana Jaromíra přijela ještě výpomoc z Brandýsa Láďa Bartůněk, který zapůjčil několik svých mushersko-krosových skvostů namíru. 

V tomto mrazu se najednou ze všech stran vyrojili účastníci akce a Alenka, která měla celý trénink pod palcem. Proběhlo rychlé představení tréninku, nás, krátký úvod do koloběhu, hlavně čeho se vyvarovat při jízdě na koloběžce a hurá na stupátka nebo tady umrzneme. Následoval 50minutový výjezd bez psů, kde se probrala technika a Jaromír pak za jízdy pečlivě dohlížel zkušeným okem na její dodržování. Láďa dával tipy na zlepšováky. Já mrzl v cíli.

Příjezd, zapřáhnutí psů a dalších cca 40min.tréninku v zápřahu. Společná fotka se zmrzlými úsměvy, rozložení koloběžek a hurá na svářák domů.

Musherská sezona se blíží a nás těší, že "pejskaři" si naše kickbiky pochvalují.

Tak věřím, že se potkáme příště!

Vašek - KICKBIKE TEAM

 
Behejsepsem.cz a na koloběžce jezdi s námi - koloběžky KICKBIKE Všechny nabízené krosové a musherské koloběžky KICKBIKE připraveny na trénink v pořádné zimě Alenka představuje průběh tréninku Vašek si bere úvodní slovo k technice jízdy na koloběžce Bereme stroje a jedeme A zapřáhneme psy...tak někdy zase příště