MEGA TEST v BRNĚ - Blog - kolobezky-kickbike.cz
 

Blog | MEGA TEST v BRNĚ | 23.04.2017

SPORTOBCHOD.cz patří mezi nejrychleji rostoucí obchody se sportovním sortimentem nejen na internetu. A svými akcemi chce přilákat lidi i ven. V jejich portfoliu nechybí ani naše koloběžky pro dospělé i děti KICKBIKE. MEGATEST se konal v Pavilonu B, dvou patrové budově, kde přízemí patřilo servisu a inlinistům, kteří se zde střídali s bohatým doprovodným programem. A patro patřilo koloběžkám.

Zde jsme se usídlili i my a ukázali Brnu všechny modely naší značky. A bylo pro mě potěšením sledovat, jak si lidé sviští na elektrickém e-Cruisu nebo zkouší na plochém povrchu terénní modely - Cross MAX 20V, Cross 29er nebo tlusťocha FAT MAXe.

Bylo nám v Brně příjemně a těšíme se na podobnou akci opět někdy v budoucnu.

Tým KICKBIKE

 

 
Stánek KICKBIKE na MEGATEST nemohl nechybět Pan Liška (vlevo) a pan Tlapa (vpravo) koloběžky půjčovali a pomáhali lidem radit svými bohatými koloběžkářským zkušenostmi - dohromady jezdí již 34let závodně. Na stánku jsme měli celou modelovou řadu KICKBIKE a zároveń jsme lidi učili, jak na koloběžce správně jezdit KICKBIKE je spojován nejen se skvělými lidmi a závodníky, ale je to značka, která se snaží podporovat zajímavé koloběžkové expedice a zajímavé projekty. V Brně to bylo KICK ITALY 2017 a pokus o zdolání Giro d'Italia na koloběžce