LEDOBĚŽKA / SNĚHOBĚŽKA KICKSPARK - Blog - kolobezky-kickbike.cz
 

Blog | LEDOBĚŽKA / SNĚHOBĚŽKA KICKSPARK | 11.02.2020

Kdo rád sportuje v zimě, jistě slyšel o ledoběžkách / sněhoběžkách. Tato legendární skandinávská přibližovadla, která sloužila dokonce i v armádě Finska a která s oblibou sedlají někteří musheři jako zimní alternativu ke koloběžce, nabízíme v našem eshopu. V letech 2005 a 2006 měla dokonce Česká republika i naší zásluhou své účastníky na MS v ledoběhu, které se pravidelně koná ve finské Multii. A letos se pětice českých odvážlivců vydala na brutální závod ICE STORM 2020, kdy ve třech etapách absolvuje celkem 205km po zamrzlé hladině nejhlubšího jezera světa Bajkalu.

Naše ledoběžky KICKSPARK jsou hliníkové kontrukce, takže váha 5,5kg celé ledoběžky je jako nic. Ke každému stroji dodáváme zdarma přídavné plastové lyžičky na sníh či mokrý a špatný led - jejich montáží tak získáme sněhoběžku. Jejich lehkou demontáží máme opět ledoběžku.

Pro mushery je tu zajímavá možnost instalace přídavné brzdy, kterou můžete stroj jistěji zabrzdit a neskončit na plotě Vašeho souseda či na stromu.

Pokud chcete naše ledoběžky vidět a vyzkoušet, můžete navštívit po telefonické domluvě náš showroom a pokud Vás zajímá, jak si naši vedou na Bajkale, sledujte náš facebook.

Váš tým KICKBIKE