KROSOVÝ A MUSHERSKÝ TRÉNINK s BEHEJSEMPSEM.cz - Blog - kolobezky-kickbike.cz
 

Blog | KROSOVÝ A MUSHERSKÝ TRÉNINK s BEHEJSEMPSEM.cz | 19.02.2018

Tímto tréninkem navazujeme na první setkání tohoto typu, které proběhlo v prosinci minulého roku, kdy si zájemkyně a zájemci vyzkoušeli naše koloběžky - terénní i musherské modely. Pod vedením Vaška Lišky a Jardy Odvárky absolvovala celá skupina cca 5km okruh, na kterém byly vysvětleny veškeré základy jízdy na koloběžce - správná technika odrazu, pravidelné střídání nohou, držení těla apod….Poté následovala část musherská, kdy všichni zapřáhli své čtyřnohé miláčky a pod vedením Alenky a Pavly vyrazili na trénink se psem.

Většinu lidí tvořili začátečníci, kteří chtěji venčit své psy aktivně a poznávají krásy canicrossu - to jest běh se psem. Někteří “pouze” běhají, jiní zapřahávají své psy za kolo a někteří stojí o koloběžku. A tyto tréninky mají mnoho výhod - nejen že si osvojíte základy jízdy na koloběžce bez psa a i s ním, navíc máte možnost otestovat si všechny modely, které značka KICKBIKE nabízí. Krosový model Cross FIX s pevnou vidlicí, Cross MAX 20V (odpružená vidlice a V-brzdy), Cross MAX 20D+ (odpružená vidlice a mechanické brzdy), Cross MAX 20HD ((odpružená vidlice a hydraulické brzdy), Cross 29er (závodní velký speciál s pevnou karbonovou vidlicí), FAT MAX (tréninková koloběžka pro začátečníka mushera, který potřebuje stabilní stroj), i mládežnický FREERIDE.

Pokud se chcete svést, něčemu se přiučit a vyzkoušet koloběžku, která by Vám padla do ruky, přijďte tuto neděli do Klánovického lesa od 11:30. Sraz na rohu ulic Habrovská a Mechovka.

Krátké video z minulého tréninku z díly Pavly Hrníčkové (Běhejsepsem.cz): https://www.youtube.com/watch?v=iL0DZb4SzwI&feature=youtu.be

Máte-li jakékoliv dotazy, pište, či volejte: Vašek Liška, liska@kickbikecz.cz, 732210574

 
Jsou to jenom koloběžky, ale i tak je dobré znát základy, aby se Vám jelo lépe Společná fotka na konci tréninku nesmí chybět Vašek dává rozumy, které nabral za ta léta na stupátku