KICKBIKE směřuje k titulu Mistra Rollo ligy a další neuvěřitelné výkony na koloběžce - Blog - kolobezky-kickbike.cz
 

Blog | KICKBIKE směřuje k titulu Mistra Rollo ligy a další neuvěřitelné výkony na koloběžce | 13.07.2015

Po nekonečných letech čekání je dnes již zřejmé, že titul mistra Rollo ligy připadne konečně strojům Kickbike...

Poté, kdy závodnímu pelotonu vládly v devadesátých letech ká pětky, poté proslulé plzeńské Trojanky a nakonec vloni PG Marka Kadlece, se letos po zásluze dočká i KICKBIKE. S pravděpodobností rovnající se téměř jistotě se letos mistrem Rollo ligy stane tovární jezdec Kickbike Tomáš Pelc, který koncem června potvrdil svoji hegemonii vítězným doublem v Lounech a Plzni.

Pelcík obouvá nyní nově KICKBIKE Race MAX 28 poněkud potuněný na celkovou šestikilovou váhu (více informací o stroji Bejček II naleznete zde). Svoji hegemonii ve startovním poli bude jistě chtít vyšperkovat i celkovým vítězstvím v Eurocupu a završit tak totální double. 

Report z lounského závodu z našeho Kickbike Channel naleznete zde:

Současně bychom z celého srdce chtělí pogratulovat Milanovi Jelínkovi, který si necelý měsíc po dovršení šedesátin nadělil krásný dárek, když prolomil bájnou hranici 24hodin přejezdu ČR na koloběžce. Milanovo povídání o krásném výkonu, který má hodnotu 21hodin a 41 minut (360km) bude jistě brzy následovat... Pro zajímavost, Milan volil pro tuto štreku Race MAX 20 s nástavci a málem rozpůlil v noci jezevce...