FACELIFT NEJDÉLE PRODÁVANÉHO MODELU KICKBIKE SPORT G4 - Blog - kolobezky-kickbike.cz
 

Blog | FACELIFT NEJDÉLE PRODÁVANÉHO MODELU KICKBIKE SPORT G4 | 15.03.2020

Bude tomu za měsíc přesně deset let, kdy jsme spustili náš první koloběžkový eshop a začali prodávat finské koloběžky KICKBIKE našeho kamaráda a závodního soupeře Hannu Vierikka. A model SPORT G4 se prodával. Byl oblíbený převážně majiteli půjčoven po celém Beneluxu a skandinávských zemí. Téměř nezničitelná koloběžka, kterou nebylo třeba nijak zvlášť opravovat - maximálně šteplovat brzdy, dohustit pláště a sem tam zamalovat škrábanec laku. SPORT G4 se stal taky oblíbeným strojem začátečníků, kteří si nebyli jisti zda je jízda na koloběžce chytne, či ne. Takže hodně muziky za málo peněz.

A už to vypadalo, že tento stroj zůstane v nezměněné podobě do konce světa. Stal se ale malý zázrak a přišel facelift této koloběžkové legendy. Zůstáváme u poctivé oceli - základ tohoto modelu. Designově povedený ohyb trubky. Velikost kol zůstává 28" přední kolo a zadní 18". Kola jsou však obuta do spolehlivých plášťů Schwalbe Marathon Racer - ideální na cyklostezky, rozbité silnice, ale i na polňačky, lesní cesty a lehkého terénu. Záleží jen, jak dostatečně nahustíte.

Další novinkou jsou oblíbené gelové rohy, které mají modely vyšších tříd Race MAX 20 a 28, či SPORT MAX 20. Lehce se posunul i úhel mezi rámem a vidlicí, takže koloběžka je obratnější a hravější. Zároveň je dostatečně stabilní.

A poslední novinkou je výroční badge KICKBIKE na přední straně hlavové trubky.

Pokud začínáte s koloběhem, nebo sedláte menší stroje a stojíte o stroj větší, SPORT G4 je ideální přestupní stanicí do segmentu velkých koloběžek. Neváhejte a vyzkoušejte a otestujte u správných prodejců koloběžek.

Váš Tým KICKBIKE