KICKBIKE RACE MAX 20 K.O. - Blog - kolobezky-kickbike.cz
 

Blog | KICKBIKE RACE MAX 20 K.O. | 09.02.2018

Po speciální edici silničního esa KICKBIKE RACE MAX 28 K.O. přichází malé káóčko.
Limitovaná edice koloběžky KICKBIKE RACE MAX 20 K.O. - cestovního allround stroje, jak má být.
Jde nám o použitelnost koloběžky pro výlety, aniž byste museli řešit, zda jedete po silnici nebo po polní cestě. Proto jsme ji osadili karbonovou vidlicí FORCE CROSS s hliníkový krkem a plášti Continental GRAND PRIX 4000sII na předním a Continental CONTACT SPEED na zadním kole. Volba šířky pláště je jasná - 28mm.
Přední kolo tvoří holandský ráfek Ryde Edge R25, náboj BITEX a dráty SAPIM a zadní kickbiková klasika ALEXRIMS a náboj KICKBIKE.
Kokpit jsme složili od jedné firmy, a to PELL'S - hliníkový představec RX67OV o délce 100 mm s průměrem 31,6 mm (na požádání lze vyměnit za 120mm představec). Hliníková, dvakrát zeslabovaná řídítka XR64 o šířce 580 mm v černém.
"Káóčko" dodáváme s příjemnými pěnovosilikonovými gripy. Na žádost lze přidat rovněž rohyPELL´S - 3D ERGO (bílé, černé) nebo LITE (stříbrné).
Vzhledem k určení koloběžky jsme zachovali véčkové brzdy vpředu i vzadu a vsadili na řadu DEORE od firmy SHIMANO. Funkčnost zajištěna za dodržení velmi rozumných cenových a váhových parametrů.
Váš tým KICKBIKE a Láďa Bartůněk z KOLOBĚŽKY BRANDÝS.