24h ve Stromovce - Blog - kolobezky-kickbike.cz
 

Blog | 24h ve Stromovce | 15.07.2016

Loni jsme navázali spolupráci a přátelství s borci z týmu Tři nudle, kteří nás požádali o zapůjčení nějakého stroje na tento legendární závod. A neb máme v sobě stále srdce koloběžkářů i závodníků, rádi jsme vyhověli a pan Liška dokonce osobně dohlédl na několik kol samotného závodu. A "Nudle" vyhrály. Letos to bohužel bez dozoru. I tak závod přivanul starého koloběžkářského ducha - plno lidí rozličných profesí, které spojuje jedno - stupátko mezi dvěma koly. Lidí, kteří jinak na koloběžce nezávodí (pořadatelé nepouští na trať lidi se závodní licencí). Více však v reportíku Aleše, člena týmu Tři nudle:

"Stejně jako v předchozích letech jsme se s naším týmem, tentokráte se jménem "Tři nudle", účastnili závodu 24 hodin na koloběžce ve Stromovce. Letos to pro nás bylo velmi náročné, neboť jsme se snažili obhájit prvenství z loňského ročníku. Samozřejmě dorazili i největší rivalové s týmiyGrassel a Parallo. Vývoj závodu nebyl vůbec jednoznačný a se soupeři jsme museli bojovat o každý metr. Naštěstí jsme se mohli stejně jako loni opřít o výtečnou koloběžku Kickbike Race Max 28, kterou nám zapůjčili kluci z obchodu kolobezky-kickbike.cz. Ta se nám osvedčila do té míry, že jsme již po pár kolech změnili strategii. Místo letmého předání štafety dvou koloběžek jsme si začali střídat pouze jednu. Je to sice poněkud náročnější během předávek, ale časově se to určitě vyplatilo. Během noci se nám poté podařilo soupeřům odskočit o pár kol a během zbytku závodu už jsme o tento náskok nepřišli. Prvenství jsme tedy uhájili s 583 kilometry v ráfcích, což je zatím náš nejlepší výkon."
 
Pánové, gratulujeme k obhajobě, která bývá vždy těžší a těší nás, že naše koloběžka pomohla k Vašemu skvělému výkonu!
 
Ke 24h je potřeba mít pořádné zázemí - bez toho to prostě nejde! Svobodný duch ale pořádek musí být - každý, kdo projede cílem kola, musí zaznamenat svůj výkon čárkou na nástěnce - čím víc čárek, tím víc kol! Co jezdec to styl... Stromovka je rovinatá, ale místa ke sjezdovému postoji tu jsou... Tomu se říká zakopávání! Výměna jezdců za jízdy není jednoduchá, ale je velice efektivní Ale je potřeba plno soustředění, které únavou opadá Kickbike je hlavně radost z jízdy....a ti, co znají výrobce a lidi kolem něj, dají za pravdu...výrobců koloběžek je plno, ale s tím koloběžkářským srdcem již méně... Poslední průjezd a vítězství, sláva, šampaňské a obdiv žen jsou tu! Tři nudle - vítěz 24h ve Stromovce pro rok 2016 a Kickbike RaceMAX 28 (ve standardní výbavě)